08 | 2017

5 neuvěřitelných historek ze světa amerických skladovacích kójí

Pronájem a využívání skladovacích prostor bere většina z nás jako obyčejnou věc, ve které by kromě uspokojení z bezpečného a praktického uložení věcí těžko hledala nějaké vzrušení. Ale i ve světě skladovacích kójí, dochází k těm nejneuvěřitelnějším příhodám. Našli jsme pro vás pět nejbláznivějších.

1. Drogová laboratoř

Dva mladíci z New Jersey se rozhodli, že připravovat drogy doma není úplně nejlepší nápad. Pronajali si tedy skladovací kóji, ve které rozjeli svůj byznys. Zřejmě se jim líbilo zabezpečení, které pronajímatel nabízel. Ale proti policii s povolením k prohlídce neobstojí žádný zámek.

I když jsou skladovací kóje, které nabízíme také naprosto bezpečné, protože na celý objekt nepřetržitě dohlíží průmyslové kamery a každá z kójí má svůj vlastní alarm, je skladování nelegální látek proti našim pravidlům.

Drogová laboratoř - nalezené vzorky ležící na stole

2. Mechem obrostlý nábytek

Nepříjemnou zkušenost se skladováním zažila paní z Wisconsinu, která si po dobu několika měsíční nepřítomnosti v zemi uložila všechen svůj nábytek do pronajaté skladovací kóje. Po návratu ji ovšem čekalo nepříjemné překvapení: gauč i křesla získaly novou barvu v odstínu zelené a dřevěný nábytek se při dotyku jednoduše drolil.

Při výběru skladovacích prostor je důležité, aby bylo zajištěno, že skladované předměty se nedostanou do styku s vodou nebo plísní a že bude zajištěna vhodná teplota prostor. Prostory k pronájmu, které nabízíme, jsou čisté, suché a splňují náročné hygienické normy.

Zničený nábytek obrostlý mechem a plísní

3. Schrödingerovo kotě

Rozchod bývá často nepříjemná záležitost, která s sebou nese zraněné city. Rozhodně špatným řešením je, zatahovat do vyřizování účtů s ex-partnerem domácí mazlíčky. Muž z Chicaga se rozhodl zamknout do skladovací kóje, kterou si pronajímal, kotě své bývalé přítelkyně – umístil ho do malé krabice bez děr s pevně zavřeným víkem. Naštěstí kotě včas zachránila policie a muž byl obviněn z týrání zvířat

Malé koťátko koukající z kartonové krabice

4. Pěstitel hub

Muž z Idaha se rozhodl, že v pronajímané skladovací kóji bude pěstovat psychedelické houby. Nebyl to dobrý nápad. Už dříve byl policií obviněn z prodeje narkotik, a proto získali povolení k prohledání kóje. Našli v ní několik boxů, ve kterých vesele rostly houbičky.

Tak tohle by rozhodně v našich skladovacích prostorách možné nebylo. Kromě toho, že je to ilegální, jsou naše kóje suché a čisté a houbám by se tu bohužel nedařilo.

Halucinogenní houby - lysohlávky

5. Děsivé dědictví

Strašidelná historka z Floridy závěr. Po smrti rodičů převzala jejich dcera také skladovací kóji, kde byla uložena spousta věcí ještě z mládí rodičů a chystala se ji přebrat. Pravděpodobně čekala, že tu najde spoustu starých fotografií, nábytek, oblečení nebo třeba starožitnosti, které by mohla zhodnotit. Mumifikované tělíčko miminka zabalené v novinách z roku 1957, ale rozhodně nečekala. To asi nikdo…

Nebojte se, ve skladovacích kójích Perfect Storage se podobných příhod rozhodně obávat nemusíte. Váš majetek u nás bude jako v bavlnce! Do našich prostor se rozhodně nedostane nikdo cizí, každý zákazník má svůj unikátní přístupový kód a kóji si zabezpečí svým vlastním visacím zámkem. Sklady splňují náročné protipožární i hygienické normy a pojištění je samozřejmostí.