11 | 2023

Jak na uskladnění nářadí, na které není v dílně místo

Není už ve vaší dílně k hnutí, ale nechcete se žádného nářadí zbavit? Využijte pronájem skladové kóje. Kromě nářadí se vám do ní vejde i sportovní vybavení nebo pneumatiky, a nemusíte se bát krádeže.

Když dílna praská ve švech

Zná to nejspíš každý kutil –⁠ postupem času se vám v dílně hromadí další a další nářadí i materiál, které už prostě není kam dát. Dílna tak slouží spíše jako skladiště než prostor, kde byste mohli tvořit. Obzvlášť přeplněný prostor mívají majitelé dílen a garáží, kteří si v domácnosti dělají veškeré opravy sami.

Nikdy však nevíte, kdy se vám dané nářadí může hodit a nedává smysl ho prodávat. Pokud se o něj nechcete neustále zakopávat v dílně, můžete ho uskladnit do samoobslužného skladu. Pronajmete si velikost kóje od 0,5 do 20 m2 přesně pro své potřeby.

Nářadí si ve skladu vyzvednete kdykoliv

Výhodou je, že do samoobslužného skladu máte přístup kdykoliv 24/7. Nemusíte se bát, že by vám nářadí chybělo, až ho zrovna budete akutně potřebovat.

Stejně tak vám přesun nářadí do osobního skladu uvolní místo v garáži, kde pracujete pouze sezónně. Věnujete se truhlařině v létě a v zimě potřebujete v garáži prostor na přezimování květin? Není problém. Pily, brusky a další vybavení dílny odvezete na zimu do samoobslužného skladu, kde na vás nářadí do jara v bezpečí počká.

Jaké nářadí si můžete v osobním skladu uložit?

Do samoobslužného skladu si uložte zejména nářadí, které používáte jen jednou za čas nebo sezónně, například:

Kromě nářadí si ve skladové kóji můžete uskladnit také zimní věci, sportovní vybavení nebo pneumatiky. S bezpečností věcí si nemusíte dělat starosti. Kóje jsou vybaveny zámkem a alarmem. Každý zákazník má svůj přístupový kód a na celou budovu dohlíží průmyslové kamery. Uskladněné věci máte samozřejmě pojištěné. Ve skladu tak mohou být ve větším bezpečí než u vás v garáži.