04 | 2022

Pronájem skladovacích kójí aneb jak se dají využít minisklady

Problém s místem řeší čas od času každý. Během života nastřádáme spoustu věcí, které nám je líto vyhodit nebo je používáme pouze jednou za čas. Abychom je doma nemuseli přeskakovat, když už se nevlezou do skříní, můžeme je přesunout do sklepa. Co ale dělat v případě, že žádný nevlastníme? Řešením mohou být minisklady.

Minisklady Praha Holešovice

Když už malý byt nestačí

Po sestěhování jste zjistili, že nemáte dostatek místa pro všechny vaše věci? I když jich třeba není tolik, nemusíte je hned vyhazovat. Skladovací boxy velikostně odpovídají jednomu plně naloženému velkému rodinnému autu. Naskládáte do nich například 6 velkých krabic, které můžete naplnit všemi nepotřebnými ručníky, povlečením, nádobím a jinými věcmi, které se vám zrovna nehodí.

Stejně tak můžete vyřešit problém s již nepotřebnými hračkami. Pokud vaše dítě povyrostlo a vy třeba v budoucnu plánujete další miminko, pro které by se zase hodily nebo vám je líto vzpomínky vyházet, malé sklady jsou ideálním řešením. Navíc k nim máte přístup kdykoliv. Což se hodí v případě, že by si na ně vaše dítě z ničeho nic vzpomnělo a chtělo si s nimi zase hrát.

Sezónní výbava v suchu a bezpečí

Střídání ročních období znamená nejen obměnu šatníku, ale také pravidelnou výměnu pneumatik. Malé úložné boxy jsou vhodné pro obojí. Zimní oblečení jednoduše za půl roku vytáhnete a můžete je ihned nosit. U pneumatik nezapomeňte dbát na správné uskladnění, které zajistí, že k nim po sezóně přijdete v takovém stavu, v jakém jste je odložili.

Malý sklad Praha Žižkov

Minisklady využijí i malé firmy a živnostníci

Skladování dokumentů je pro mnohé podnikatele noční můrou. Některé dokumenty potřebují mít ihned po ruce a jiné zase vytáhnou jednou za čas nebo pouze v případě, že přijde kontrola.

Často se stává, že se do kanceláří papíry nevejdou nebo v nich nejsou vhodné podmínky pro uskladnění dokumentů tak, aby v nich byl pořádek. Šanony, účetnictví, kartotéka, doklady, knihy, náhradní materiál a spousta dalších věcí. To vše můžete uložit do skladovacích boxů, kde máte jistotu, že veškeré dokumenty najdete v pořádku a neporušené, až je budete zase potřebovat.

Minisklady Praha Žižkov

Delší cesta do zahraničí bez problémů

Chystáte se na výměnný pobyt, Erasmus nebo si jen chcete vyzkoušet, jaké to je žít pár měsíců v jiné zemi? Pokud řešíte, kam s drobnostmi z vašeho bytu, který se vám vyplatí na přechodnou dobu pronajmout, využijte dočasný pronájem miniskladu. Naskládáte do něj pohodlně nádobí i dekorace.

Osobní skladovací kóje najdete na třech místech v Praze (Holešovice, Vysočany, Žižkov). Jsou zabezpečeny kamerovým systémem a máte do nich přístup 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Pronajmout si je můžete prostřednictvím formuláře na webu nebo na 800 777 007.